Ieri dimineață vorbeam cu Marian și ne gândeam ce meniu să pregătim pentru zilele următoare. Noi de obicei stabilim dinainte ce mâncăm pentru că vrem să fim cât mai eficienți cu timpul nostru.

Am realizat că este vinerea de „organizare” și fiindcă am avut o săptămână plină amândoi am decis să găsim o soluție pentru a avea totuși o cină decentă fără să mergem la cumpărături și să fie în intimitatea casei noastre (încercăm să evităm aglomerația pe cât de mult posibil în această perioadă). Mi-a zis să las în seama lui și a reușit să mă surprindă într-un mod foarte plăcut.

Nu a reușit singur, ci a fost ajutat de Mama Maradin. Cum cine? Nu ai auzit de Mama Maradin?

Conceptul „Papakit” dezvoltat de Mama Maradin este foarte atractiv pentru familiile sau bucătarii de ocazie, care vor să gătească rapid și sănătos. Aceasta ne pune la dispoziție chiar și meniuri săptămânale.

Datorită ei am decis ușor ce ne-ar plăcea să mâncăm, fără să pierdem timp la cumpărături și fără a face risipă de mâncare. Ne-a livrat rapid ingredientele direct porționate și rețeta, apoi nouă nu ne-a rămas decât să ne bucurăm de o masă delicioasă în familie. Am intrat pe papakit.mamamaradin.ro și în doi timpi și trei mișcări, mai exact din trei click-uri am decis și am comandat ce vom mânca la cină. Am ales să facem Lasagna cu carne de pui.

Primul aspect pe care l-am remarcat în kitul primit a fost că toate ingredientele erau de o foarte bună calitate. Puiul neinjectat, fără hormoni de creștere, iar pe restul produselor nu am găsit absolut nimic de comentat legat de etichetă. Știi că sunt obsedată și foarte atentă la lista de ingrediente și că pun foarte mare accent pe o alimentație sănătoasă și conștientă (AICI am scris o serie de articole pe această temă, iar AICI găsești idei de mic dejun rapide și sănătoase).

Aici poți să vezi exact cum ne-a pregătit papakitul. Este tare simpatică Mama Maradin.

Papakit by Mama Maradin

Rețeta propusă de dânsa pentru a face o Lasagna cu carne de pui delicioasă este:

Lasagnia – ingrediente
Lasagnia – pas cu pas
Lasagnia pas cu pas
Lasagnia pas cu pas

Iar aici poți să urmărești cum m-am descurcat eu preparând rețeta folosind papakitul primit.

Papakit by Mama Maradin

Dacă nici tu nu ai chef să mergi la cumpărături și nici nu știi exact ce să gătești azi sau chiar pentru toată săptămâna următoare, intră pe www.papakit.mamamaradin.ro și alege din meniul propus de Mama Maradin.