Ada, este femeia care mi-a reamintit de ce am acest blog și mai ales de ce am creat secțiunea Găsește-ți inspirația.

„Ada este foc, pasiune, viteză, ambiție, curaj! Când vorbești cu ea, începi să simți că trăiești, când o asculți, deja te gândești că, prin comparație, viața a trecut degeaba pe lângă tine. Acesta este sentimentul pe care îl am de fiecare dată când stau de vorbă cu Ada.”Text: Cornelia Rotaru din revista Auto Bild România.

Ada Stoica, creator brand fashion AS Art Wear, Co-founder Keep On

Ada este o inspirație și vreau să-i afli povestea. Sunt sigură că vei prinde și tu curaj și îți vei regăsi ambiția să-ți urmezi pasiunea cu viteză și cu foc! Fix așa cum este ea, poți să fii și tu!

Ceea ce vezi în ceilalți ai și tu în tine. Îți spun asta cu certitudine. Sper ca prin acest articol să contribui atât eu, cât și Ada, măcar un pic, în a reuși să vezi cine ești cu adevărat și care îți este puterea.

Cum să îți găsești inspirația?

Îți reamintesc că rolul acestor articole este de a te inspira, motiva și de a te face să realizezi că noi toate suntem diferite, unice și putem schimba lumea.

În această secțiune este vorba despre tine, despre mine, despre fiecare femeie pe care o admiri și care prin povestea ei și prin ceea ce face ne poate ajuta să ajungem acolo unde ne dorim.

Începând cu acest articol, femeile despre care voi vorbi aici sunt clientele mele prin MabIT și care mi-au devenit mai mult decât cliente: în primul rând, au devenit sursă de inspirație pentru mine.

Cine este Ada Stoica?

Ada este genul de persoană care nu așteaptă să se întâmple lucrurile, ci se implică 1000% în realizarea lor, iar apoi le trăiește la maximum!

În primul rând este mămică de doi pitici minunați, soție, pilot sportiv, antreprenoare și mai ales este femeia care nu renunță la cine este ea cu adevărat înainte de a avea rolurile de mai sus.

Ada Stoica, creator brand fashion AS Art Wear, Co-founder Keep On

Dacă am devenit soții și mame, asta nu înseamnă că nu mai putem face ceea ce ne dorim, iar copiii nu ne opresc din a reuși să ajungem acolo unde ne visăm! Copiii nu ne pun piedici, ba din contră ne ajută să ne descoperim adevărata valoare. Am scris despre asta și aici.

Motorsport, este pasiunea care a adus-o aproape și de Cristi, soțul ei.

Iubirea față de mașini și motociclete le-a creat conjunctura prin care au reușit să întemeieze o familie, fiind astfel un exemplu în rândul pasionaților care cred că sportul cu adrenalină nu face casă bună cu familia. Cristi este și el pilot sportiv auto-moto, astfel cei doi, sunt singurul cuplu din România piloți auto-moto amândoi și care merg la competiții și pentru a se întrece.

Ada face și ea parte din categoria femeilor care în perioada maternității și-a valorificat potențialul. După ce a devenit mamă a dezvoltat brandul AS Art Wear din dorința de a crea piese vestimentare unicat, purtate de persoanele care aspiră să își crească încrederea în sine, dar și de persoanele care știu ce vor, care își trăiesc viața cu pasiuni și visuri.

Am contribuit în a-și creiona portretul clientei ideale și ….

… femeia care se îmbracă de la AS Art Wear:

  • are o personalitate puternică,
  • interacționează mult cu oamenii,
  • iar ținuta este foarte importantă pentru ea.
  • Știe exact ce vrea,
  • este independentă,
  • câștigă peste medie
  • și știe să se prioritizeze!

Te regăsești?

Dacă nu te regăsești totuși, știu că în mintea ta consideri că este portretul unei femei fericite 🙂, iar legat de fericire, pasiuni și „cine sunt eu cu adevărat?” te invit să intri și în secțiunea dezvoltare personală din acest blog fiindcă ai putea găsi articole care să te sprijine în procesul de autocunoaștere.

Majoritatea clienților AS Art Wear sunt iubitori de motorsport și adrenalină, care caută să fie cât mai autentici și să iasă în evidență.

Eu nu sunt neapărat iubitoare de motorsport, dar am devenit după ce i-am cunoscut pe Ada și pe Cristi.😃 Am fost totuși atrasă de piesele vestimentare AS Art Wear pentru că îmi place să ies în evidență și să îmi exprim autenticitatea.

De aceea, aleg ca prin acest articol să te încurajez să ai curaj să îți oferi o escapadă fără copii și să mergi la cel puțin un festival dintre cele care urmează.

Ada, m-a încurajat atât să îmi ofer această escapadă, cât să îmi și exprim personalitatea prin ținutele alese la festival. Am fost la Electric Castle și am purtat ținute create de ea ❤.

Escapadă de câteva zile fără copii? Oh cât aş vrea, dar cred că mai am de aşteptat.

De ce să mai aştepți? Dacă bifezi următoarele:

– ai cu cine să laşi copiii, să fie în siguranță şi ideal în mediul lor,

– nu mai alăptezi

– şi eşti dornică de distracție şi deconectare…

Verifică lista de festivaluri şi nu mai amâna momentul!

Și Ada este o mămică implicată, dar care nu uită de ea ca femeie și care se preocupă de pasiunile ei. Consider că în acest fel, devii un exemplu pentru copii și nu înseamnă că ești o mamă mai puțin bună.

Alege și tu să ceri ceea ce vrei și să îți exprimi personalitatea prin vestimentație. Lasă-te inspirată de Ada și de ceea ce crează și nu mai amâna momentul!

4 ținute AS Art Wear, comode, ideale pentru distracție și prin care să ieși în evidență

Cum m-au făcut să mă simt ținutele AS ArtWear?

Favoritele mele au fost ținuta cu sacou și fusta din tulle cu pantaloni scurți, dar și salopeta cu avion kaki. În toate cele 4 ținute m-am simțit încrezătoare, diferită și comod. Am simțit că mă reprezintă deși nu fac neapărat parte dintre pasionații auto-moto.

Și stilul lui Marian, soțul meu, mi-a plăcut mult. Și el a purtat ținute AS Art Wear.

În colecțiile Adei găsești și hainuțe pentru copii, seturi mamă-fiică-fiu.

AS Art Wear

Ada, ce înseamnă feminitatea pentru tine și cum se îmbină ideea feminității cu nișa aleasă în fashion?

„… am lansat o colecție de haine cu influențe aviatice, nuanțe kaki și picturi cu avioane și alte accesorii brodate. Practic te duce cu gândul la o ținută serioasă, bărbătească. Mi-am dorit să îmi pun amprenta în propriul stil și să adaug o notă de feminitate, tocmai de aceea am adăugat unei salopete, o trenă colorată din tulle. Sau am combinat tricourile Aviation cu fuste colorate din tulle. Am căutat să combin două extreme, rezultând o ținută interesantă, care intrigă și te inspiră.

Feminitatea este o stare de bine, de sine, personal, eu ma simt confortabil fiind feminină. Mă simt feminină când mă aranjez, când mă îmbrac bine, când port tocuri. O parte dintre ținutele mele adaugă o notă de feminitate, scot la iveală pasiuni, emoții și surprind stări. Poți purta o rochie mulată sexy, cu o pictură cu o fată atrăgătoare pe tocuri cu o cască în mână și deja ai dat de înțeles că ești o persoană vulnerabilă, dar puternică.

Din dorința de mă simți în largul meu și cât mai feminină, am creat atât de multe ținute diferite, încât aș putea să îmi aleg în fiecare zi câte una timp de un an!”Din revista Auto Bild România.

AS Art Wear

Care este outfitul tău preferat și de ce?

„Combinezonul de curse și salopetele AS Art Wear RACE, care surprind industria motorsportului.

Salopetele au fost motivul pentru care a luat naștere AS Art Wear. Îmi doream să gândesc, să creez, să vizionez cât mai multe salopete cu croiuri diferite și cu elemente care să mă pună în valoare. Îmi doresc ca aceste salopete să ajungă la cât mai mulți pasionați de motorsport, colegi din branșă, care își doresc să iasă în evidență și să poarte ceea ce îi reprezintă.”

AS Art Wear

Poți să vezi ținutele Adei AICI și AICI și în curând și pe KEEP ON, un alt brand creat de data aceasta împreună cu Cristi, soțul ei.

KEEP ON este tot pentru pasionații de auto-moto.

„Misiunea noastră este de a crea cea mai mare comunitate de pasionați auto-moto din România, unde aceștia să găsească sprijinul și uneltele necesare pentru a-și duce pasiunea la nivelul următor, spre performanță.”

O admir mult pe Ada pentru curajul și dorința de a fi cât mai mult în afara zonei ei de confort și pentru că și-a lăsat pasiunea să-i devină misiune.

Ce te motivează să mergi înainte?

„În primul rând familia, apoi pasiunea. Pasiunea pentru motorsport și modă. Mă consider o persoană energică, activă și destul de pozitivă, de aceea motivația îmi vine natural. Bineînțeles că există momente în viața mea când procrastinez multe lucruri din planul profesional, dar având copii încă mici, vreau să fiu lângă ei când au nevoie de mine. Încerc să găsesc un echilibru între rolul de mamă-soție-pilot-antreprenor, nu pot să spun că l-am găsit, dar simt că sunt pe drumul cel bun. Am nevoie să învăț ce e răbdarea, de fel tind să grăbesc lucrurile”

Ce sentiment ai când ești la volan? Dar pe motor?

Deja simt furnicături în stomac când aud această întrebare. Sunt o persoană extrem de activă, care încearcă să facă foarte multe lucruri și se agită constant să realizeze diverse. În momentul în care sunt în mașină, doar eu cu ea pot spune că am momentul meu și mă relaxez chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Este o descărcare energetică de tot ce am acumulat până în momentul acela și mă încarc pentru ceea ce mai urmează.

Prin motor este extrem de greu de descris în cuvinte… motorul este evadarea mea din lumea aceasta. În momentul în care am plecat de pe loc, am închis totul în mintea mea; vreau doar să mă bucur de aer, de vânt, de insecte, în mometele acelea prețuiesc totul la un alt nivel. Practic este o conștientizare a vieții, a tot ceea ce ne înconjoară și eu mă bucur din plin de asta”.

Concluzie

Dacă întâmplarea face că ești pasionată și tu sau partenerul de acest domeniu și deții/ deține și o Honda (care apropo este o altă pasiune pentru Ada și Cristi) intră pe Keep On și înscrie-te la evenimentul gratuit din 27 August. Va fi „o paradă” a pasionaților și a deținătorilor de Honda, o întâlnire de socializare și un schimb de experiență.

Este Ada o sursă de inspirație pentru tine? Te-ai regăsit măcar un pic în cine este și în ceea ce face? Dacă da, continuă să o urmărești pe Instagram și pe Facebook și nu ezita să o contactezi dacă simți să faci asta.

Pe final, îți las și întrebările:

  • Pe tine ce te motivează?
  • Ce îți place să faci?
  • Care dintre ținutele prezentate ți-a plăcut cel mai mult?

Citesc cu drag răspunsurile în comentarii.

Ada Stoica, creator brand fashion AS Art Wear, Co-founder Keep On