Numele meu este Bianca Stan, strateg digital, blogger, fost programator, mămică, soție, fostă dansatoare și o familistă convinsă.

Subiectele abordate pe acest blog au legătură cu:

  • viața de părinte
  • un stil se viață sănătos
  • dezvoltare personală
  • tehnologia în viața noastră

Am decis să scriu pe blog deoarece îmi doresc ca prin experiențele personale relatate să se regăsească și alte mămici și să conștientizeze că nu sunt singure, diferite sau abandonate. Îmi doresc ca prin ceea ce scriu să ofer informații utile și documentate care să ajute mămicile să aibă o viață mai frumoasă și să aibă curajul să trăiască după propriile valori.

Sunt adepta creșterii copiilor cu respect și cu blândețe. Îmi dau seama că un copil echilibrat emoțional și iubit de părinții lui nu poate deveni altceva decât un adult responsabil și empatic care poate schimba lumea doar în bine.

Cunoștințele mele tehnice le voi transpune în articole prin care să ofer soluții și informații care să ajute familiile, mamele să fie mai fericite și să-și ușureze viața de zi cu zi, dar și tip&tricks legate de cum ne putem folosi de tehnologie.

Pe plan profesional, am ales să mă îndepărtez un pic de meseria mea de bază, cea de programator, să îmi dau voie să fiu mai aproape de persoana care sunt cu adevărat și am dezvoltat o afacere care să ajute proprietarii de afaceri să îşi digitalizare, să îşi transforme businessul – www.mabIT.ro.

Prin ceea ce scriu vreau să transmit povești sincere și informații foarte bine documentate. Nu sunt mama sau femeia perfectă, dar îmi doresc și depun eforturi să fiu cel mai bun exemplu pentru copiii mei. Fac greșeli, le conștientizez și încerc să nu le repet.

Photo: Larisa Stanca Photography

Te invit să mi te alături și pe pagina de Instagram sau Facebook. Aici vei afla ultimele noutăți legate de articolele publicate, evenimente în care ne vom putea cunoaște și multe altele :). 

Sunt o persoană veselă și optimistă care crede cu tărie că schimbarea începe în primul rând cu noi. Sper și cred că pot aduce o schimbare în bine în rândul mămicilor, iar aprecierea primită până acum mă motivează și îmi demonstrează că sunt pe drumul cel bun.

Pentru alte informații, întrebări sau poate doar pentru o vorbă mă poți contacta AICI.