Numele meu este Bianca Stan, strateg digital, blogger, fost programator, mămică, soție, fostă dansatoare și o familistă convinsă.

Subiectele abordate pe acest blog au legătură cu:

  • viața de părinte
  • un stil se viață sănătos
  • dezvoltare personală

Am decis să scriu pe blog deoarece îmi doresc ca prin experiențele personale relatate să se regăsească și alte femei și să conștientizeze că nu sunt singure, diferite sau abandonate. Îmi doresc ca prin ceea ce scriu să ofer informații utile și documentate care să motiveze femeile să aibă o viață mai frumoasă și să aibă curajul să trăiască după propriile valori.

Îmi doresc să creez o comunitate cu femei educate şi preocupate de dezvoltarea lor. Postez despre cum să ne gestionăm timpul cât mai eficient, despre cum să ne îndeplinim fiecare rol, fie el de: mămică, de femeie de afacere, de soție, de manager etc, cât mai bine. Spun ce funcționează la mine şi abia aştept să aflu ce funcționează la tine.

Sunt adepta creșterii copiilor cu respect și cu blândețe. Îmi dau seama că un copil echilibrat emoțional și iubit de părinții lui nu poate deveni altceva decât un adult responsabil și empatic care poate schimba lumea doar în bine.

Pe plan profesional, am ales să mă îndepărtez un pic de meseria mea de bază, cea de programator, să îmi dau voie să fiu mai aproape de persoana care sunt cu adevărat și am reușit să cresc o afacere și o echipă care susține antreprenorii să îşi ducă afacerile la nivelul următor prin soluții digitale-> www.mabIT.ro. 🚀.

Prin ceea ce fac aduc claritate în business, și împreună cu echipa mea, reușim cu succes să contribuim semnificativ în atingerea obiectivelor de business prin gândirea și implementarea strategiilor de marketing omnichannel.

Lucrez cu antreprenori care au ajuns și la cifre de afaceri de peste 150 milioane de eur! Și din această experiență împărtășesc legat de mindset și comportament care să să te susțină să atragi abundența în viața ta.

Prin ceea ce scriu vreau să transmit povești sincere și informații foarte bine documentate. Nu sunt mama sau femeia perfectă, dar îmi doresc și depun eforturi să fiu cel mai bun exemplu pentru copiii mei. Fac greșeli, le conștientizez și încerc să nu le repet.

Photo: Larisa Stanca Photography

Te invit să mi te alături și pe pagina de Instagram sau Facebook. Aici vei afla ultimele noutăți legate de articolele publicate, evenimente la care ne vom putea cunoaște și multe altele :). 

Sunt o persoană veselă și optimistă care crede cu tărie că schimbarea începe în primul rând cu noi. Sper și cred că pot aduce o schimbare în bine în rândul femeilor și nu numai, iar aprecierea primită până acum mă motivează și îmi demonstrează că sunt pe drumul cel bun.

Pentru alte informații, întrebări sau poate doar pentru o vorbă mă poți contacta AICI.

Abia aștept să ne cunoaștem!