Nina Patrichi

Mă bucur nespus că datorită acestei secțiuni din blog – Găsește-și inspirația – am ocazia să cunosc persoane atât de interesante care într-adevăr mă inspiră și care au reușit să mă facă să-mi schimb percepția asupra unor lucruri.

Cum să îți găsești inspirația?

Îți reamintesc că rolul acestor articole este de a te inspira, motiva și de a te face să realizezi că noi toate suntem diferite, unice și putem schimba lumea.

În această secțiune este vorba despre tine, despre mine, despre fiecare femeie pe care o admiri și care prin povestea ei și prin ceea ce face ne poate ajuta să ajungem acolo unde ne dorim.

Până acum, am împărtășit poveștile unor doamne tare faine pe care le-am cunoscut datorită comunității fondată de Alina-Hlipcă Radovici și anume MarketTales – Comunitatea femeilor cu povești magice. Te invit să le cunoști și tu și să apelezi la ele dacă rezonezi și simți că te pot ajuta să evoluezi către ceea ce îți dorești.

Inspirația de azi este Nina Patrichi

Persoana despre care vreau să-ți povestesc azi este Nina. Nina se potrivește foarte mult cu mesajul pe care vreau eu să-l transmit prin aceste articole.

Nina Patrichi
Cine este și ce face?

Nina este facilitator pentru femei și practician în terapia florală Bach sau altfel spus: femeia care ghidează alte femei.

Ea ne poate ajuta să devenim femei autentice, să ne cunoaștem direcția și să găsim puterea interioară să trăim exact așa cum ne dorim, fără să mai simțim că facem compromisuri sau că ne este foarte greu.

În paralel, ea este mamă, soție, soră și de meserie consultant în resurse umane.

Să le luăm un pic pe rând și să începem cu:

Ce este terapia florală Bach?

Nina spune că: „remediile florale m-au ajutat să îmi echilibrez trăirile, emoțiile și să găsesc, mai ușor, soluții la situațiile din viața de zi cu zi. Și nu, nu a fost efect Placebo și nici nu m-am lăsat convinsă ușor. Nu îmi stă în fire :).” A început să studieze și să practice această teorie, apoi a primit și certificarea de practiciant.

Pe scurt, terapia florală Bach a fost descoperită în anul 1930, de dr. Edward Bach, un medic de elită al acelor vremuri. Este o terapie prin care se echilibrarează mentalul cu emoționalul. După lungi și minuțioase studii, dr. Bach a descoperit că fiecare boală are la bază un dezechilibru emoțional. A creat un complex de 38 de remedii florale, ce ajută la restabilirea echilibrului ființei, astfel încât să sprijine corpul, mintea, în a găsi mai ușor calea naturală care să ajute la vindecarea fizică sau emoțională. Remediile florale sunt alese mereu în baza caracterului, temperamentului unei persoane și a stării sale mentale. De aceea fiecare tratament este extrem de personalizat, pentru a aduce rezultatele dorite.

Cele 38 de remedii se pot administra pentru:

 • frică;
 • nesiguranță;
 • interes insuficient față de prezent;
 • singurătate;
 • hipersensibilitate;
 • descurajare sau disperare;
 • grijă excesivă față de binele altora.

Dacă vrei să afli mai multe despre această terapie și crezi că te poate ajuta, contacteaz-o pe Nina.

Cum ne ajută Nina să ne găsim calea și să reușim să „devenim zeițe”?
Nina Patrichi

În activitatea ei, îmbină terapia florală Bach cu diverse terapii energetice, astfel descoperă cauzele dezechilibrelor și aduce armonie și împlinire în viețile femeilor cu care lucrează. Terapiile energetice acționează și deblochează pe loc, iar terapia florală Bach susține zi de zi acest proces de echilibrare mental-emoțională și spirituală. 

Are o experiență de peste 10 ani în domeniul dezvoltării personale și spirituale adresată în special femeilor și a ales acele practici care au adus rezultate fantastice atât pentru ea, cât și pentru femeile care le-au practicat.

În urmă cu 5 ani a început să sprijine femeile în călătoria lor. Perioada sarcinii a fost momentul în care a simțit că trebuie să treacă la acțiune și să facă ceea ce simțea și anume: să organizeze primul eveniment pentru femei prin care s-a reușit stabilirea unei conexiuni cu pântecul, au practicat meditația și sexualitatea conștientă. Acest eveniment a fost un succes și nu după mult timp s-a întâmplat și al doilea eveniment, cel în care s-a stabilit un echilibru între masculin și feminim. Neașteptat pentru ea, la acest eveniment a avut foarte multe femei înscrise.

Apoi Andreea-Cristina Chiș i-a fost și coach în dezvoltarea ei și a ajutat-o să își restabilească traseul. Ulterior a luat naștere programul Calea zeiței care se vrea a fi lunar chiar când va fi Lună nouă și se adresează femeilor care vor să se conecteze cu darurile feminității lor.

Cum te ajută mai exact programul Calea zeiței?

Dacă simți că:

 • dorești să te redescoperi;
 • îți dorești să trăiești o viață mai echilibrată și în armonie cu planul tău divin;
 • îți dorești claritate, libertate și încredere în propria putere personală;
 • pur și simplu simți că în interiorul tău este ceva mai mult decât se vede în exterior și vrei să îți revendici darurile feminității tale.

Durează 4 săptămâni, timp în care zi de zi, fiecare practică te va aduce mai aproape de momentul final, acela în care vei integra puterea, înțelepciunea, iubirea și tot ce înseamnă energia zeiței interioare, în cadrul ceremoniei de final.

Luna aceasta sunt 16 femei înscrise în călătorie și în fiecare săptămână abordează un arhetip feminin, căruia îi corespunde un element: Pământ, Apă, Aer și Foc.

Structura este următoarea:

 • Săptămâna 1: Arhetipul Mamei căruia îi corespunde elementul Pământ;
 • Săptămâna 2: Arhetipul Fascinatoarei căruia îi corespunde elementul Apă;
 • Săptămâna 3: Arhetipul Preotesei căruia îi corespunde elementul Aer.
 • Săptămâna 4: Arhetipul Amazoanei căruia îi corespunde elementul Foc;
Cum funcționează mai exact?

În fiecare dimineată primești o nouă practică, care corespunde tematicii săptămânale, dar pe care o poți face în orice moment al zilei. Programul în sine este o invitație la a practica centrarea în interior și a ști când este momentul pentru a acționa într-o direcție și când nu. 

Practica de seară, este aceeași pentru fiecare din cele 7 zile în care se explorează tema săptămânii.

Ceremonia de final, are loc online, unde se vor întâlni toate femeile înscrise, iar data este stabilită de comun acord.

Investiție

Costul acestui program este de 110 lei și primești acces permanent în grupul privat de pe Facebook Calea zeiței și Darurile feminității unde se împărtășesc trăiri, experiențe și femeile se vor conecta, pentru că, atunci când femeile se reunesc în cercuri spirituale, se sprijină, automat, una pe alta în accesarea întelepciunii divine.

Garanția Ninei este că dacă la final de program, simți că nu a adus valoare în viața ta, îți va returna banii, fără obiecții.

Nina: „Pentru mine, mai presus de toate, prioritară ești tu si evoluția ta.

Concluzie

Pe final de articol aș vrea să îți mai spun un lucru care pe mine m-a mișcat cumva. Am întrebat-o pe Nina cum arată o zi normală pentru ea și mi-a răspuns că nu există un tipar. Ea își trăiește ziua în funcție de priorități, alege mereu ce este important în acel moment pentru ea și astfel reușeste să îmbine cu succes și rolul de angajat, soloprenor, dar și cel de mamă și soție.

Am momente când și mie îmi este greu să fac față la tot ce am de făcut și mă simt de multe ori copleșită, iar când mi-a spus faptul că întotdeauna alege să facă ce este important pentru ea (nu pentru alții), în acel moment am realizat că doar prioritizarea mă ajută și pe mine să nu clachez în momente cheie.

Sper ca povestea Ninei să te inspire și să apelezi la ea dacă rezonezi cu ceea ce face și astfel să reușești să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Aștept în comentarii părerea ta.

Te îmbrățișez.