Îmi doresc ca aceste femei să te inspire. Să ne dăm seama de puterea noastră interioară și să realizăm că limitările ni le impunem singure. Admir femeile care nu se mulțumesc cu puțin și își pun mereu ideile în practică.

Am făcut o listă cu actrițele de la Hollywood care reușesc să îmbine cu succes viața de mame ocupate care schimbă pemperși, cumpără fructe și curăță dezastrul copiilor dar care arată mereu impecabil pe covorul roșu.

Jessica Alba – The Honest Company

După ce primul ei copil a făcut o iritație severă din cauza unui șampon, aceasta a hotărât să înființeze o companie care să producă scutece și produse de îngrijire pentru bebeluși și pentru mame care conțin ingrediente sigure și de încredere dar și prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, ea a devenit una dintre cele mai bogate femei de afaceri din America. Ea are trei copii și este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren.

sursă foto – internet

Heidi Klum – Truly Scrumptious

Dacă te întrebi cum această super mami de patru copii reușește să fie model, gazdă TV, actriță, designer, artist, producător dar și o femeie de afaceri extraordinară nu esti singura :). După ce a devenit mamă a început să creeze colecția de hăinuțe și bunuri pentru copii Truly Scrumptious care se vinde în cele mai mari magazine online.

sursă foto – internet

O altă vedetă care face haine pentru copii este Madonna. Aceasta a înființat în 2010 împreună cu fiica ei compania Material Girl Clothing Line. Însă știm că ea mereu a fost un trendsetter și niciodată un follower in domeniul modei.

sursă foto – internet

Julianne Moorecărțile și aplicațiile mobile Freckleface Strawberry

Julianne Moore nu s-a mulțumit doar cu propia stea de pe Hollywood Walk of Fame ci are un CV mult mai impresionant. Este singura actriță nominalizată la Oscar atât pentru rol principal, cât şi pentru unul secundar. Nominalizările Oscar, Emmy și Globurile de aur o fac o actriță completă dar fiind și mamă a doi copii o face să fie și o femeie completă. Datorită fiului și fiicei ei, ea a devenit și autoare de bestseller mulțumită cărților pentru copii Freckleface Strawberry. Titlul îl reprezintă porecla ei din copilărie. Personajul din carte a fost transformat ulterior și în aplicații mobile care pot fi descărcate de pe iTunes.

sursă foto – internet

Jennifer GarnerOnce upon a Farm

Jennifer Garner este una dintre actrițele mele preferate. Mi-a plăcut mult serialul „Alias” – unde joacă rolul principal. Ea are două fiice și un fiu. Mereu a fost pasionată de grădinărit, mâncarea sănătoasă și de sport. Unul dintre sporturile ei preferate este Kickboxing-ul, descoperit când a filmat pentru serialul „Alias”. Când a devenit mamă s-a decis să investească într-o companie care produce mâncare organică pentru bebeluși.

sursă foto – internet

Jessica Biel – Au Fudge – restaurant baby-friendly

Soția lui Justin Timberlake a observat după ce a devenit mamă că în Los Angeles nu sunt foarte multe locații unde se poate merge ca părinte care își dorește să se relaxeze în timp ce copiii se pot juca în voie. Prin urmare, și-a deschis propriul restaurant cu loc de joacă imens. Din păcate acesta a fost închis după doar doi ani de funcționare deoarece a realizat că este un business mult mai provocator decât anticipase. Dar nu a renunțat de tot. Ea face în continuare evenimente și tabere pentru copii.

sursă foto – internet

Aducerea pe lume a unui copil, ne poate întoarce viața cu 180 de grade. Vedetele de la Hollywood sunt cel puțin la fel de „oameni” ca și noi și chiar ne arată asta. Unele celebrități au ales să își deschidă afaceri la fel de surprinzătoare ca anii de glorie dinainte de a fi mame.

Ele chiar ne demonstrează că noi femeile putem muta și munții din loc când ne dorim asta, iar cea mai puternică motivație sunt chiar copiii noștri.