Photo: Larisa Stanca Photography

Am aflat de SuperBlog în primvărară. Pe atunci nu îndeplineam condițiile minime de participare și anume: să am blogul de minim 3 luni și să fi scris cel puțin 20 de articole. La numărul de articole stăteam bine, dar blogul meu a fost lansat abia în Ianuarie în acest an.

Acum, după mai bine de 8 luni de când m-am apucat oficial de blogging, realizez că în toată această perioadă am învățat foarte multe și mi-am dat seama că pasiunea mea pentru scris și dorința de a contribui și a susține mămicile să treacă mai ușor peste momentele dificile din viața de părinte, m-au ajutat totodată și pe mine. Am crescut pe mai multe planuri, atât personal cât și profesional, am prins curaj să fac ceea ce îmi place și nu în ultimul rând am cunoscut oameni extraordinari.

De ce am ales să mă înscriu la SuperBlog?

  • pentru că este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească
  • pentru că este o provocare să scrii 3 articole pe săptămână pe subiecte diferite pe care în mod normal nu le-aș aborda. Deci, voi fi mai activă aici în perioada următoare. Sper să reușesc să transmit în continuare informații valoroase chiar dacă articolele vor fi ca probe în acest concurs.
  • pentru a mă antrena și pentru a-mi vedea nivelul. Să descopăr cum pot să scriu mai bine astfel încât tu ca cititor al meu să obții maximul din ceea ce vreau eu să transmit
  • pentru că voi cunoaște persoane faine cu care cel mai probabil voi ajunge să am chiar și o relație de prietenie
  • pentru a învăța mai multe pe parte de SEO și căutarea pe Google
  • pentru a înțelege mai bine dorințele și nevoile clienților care își doresc articole la mine pe blog cu rol de promovare
  • să prind mai multă încredere în mine

Acum în Octombrie voi intra și în concediu prenatal, urmând ca Irina să vină pe lume la începutul lunii Ianuarie, iar asta îmi permite să îmi aloc mai mult timp mie, să mă dezvolt. SuperBlog este ocazia perfectă pentru a mă ajuta să cresc blogul și să ajung să transmit informații de calitate care să îți fie de folos.

Eu în mod normal scriu despre părințeală, dezvoltare personală și lifestyle, dar și despre tehnlogie. O să încerc să încadrez articolele din această competiție astfel încât conținutul să rămână relevant pentru tine și să îl apreciezi.

Mâine se dă startul ediției de toamnă a SuperBlog, iar dacă și tu ești blogger încă te mai poți înscrie AICI.

Să nu uit să menționez că sunt puse în joc și foarte multe premii atractive.

Tu ce planuri ți-ai făcut acum pentru lunile rămase din acest an?