Burtica mea crește semnificativ acum la cea de a doua sarcină, fiind vizibilă mult mai repede față de cea de la primul bebe. Nu am idee dacă este o regulă general valabilă, dar la mine așa se întâmplă.

Prefer să aleg rochițe lejere și confortabile în defavoarea blugilor, pantalonilor pentru graviduțe. Fiind în căutare de noi ținute pentru toamnă care să se potrivească schimbărilor prin care trece corpul meu în această perioadă, am găsit magazinul OSAHA din incinta Eliana Mall Brașov.

OSAHA – Eliana Mall Brașov

Am rămas surprinsă să văd aici multe articole de îmbrăcăminte frumoase și deosebite; de la haine care să construiască o ținută lejeră chic până la cele care te vor face să arăți ca o divă pe podium. Eu m-am rezumat doar la cele casual care merg transformate cu ușurință și care m-au făcut să mă simt modernă, dar activă, elegantă și în același timp confortabilă.

Acestea sunt propunerile mele pentru tine dacă vrei să fii o graviduță care atrage atenția, în sensul bun. Desigur, ele pot fi alese și de doamnele care nu au la purtător o burtică cu bebe.

Iar dacă propunerile mele nu ți-au plăcut, îți recomand să vizitezi magazinul OSAHA din Eliana Mall Brașov fiindcă sunt aproape sigură că vei găsi cel puțin o ținută care să te mulțumească. Profită și de reducerile de sezon pe care le au acum (reduceri de până la 50%).

OSAHA – Eliana Mall Brașov

Photos: Ionut Drăgan Foto

Video: Marian Stan Events

Dacă ți-au plăcut propunerile mele, care este preferata ta?

Pentru localizare, program și contact:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook