Planurile mele pentru vara care imediat trece, au fost următoarele: plimbări, picnic, ieșiri cu prietenii și cu familia, seri calde și amintiri pentru totdeauna. Tu cum ți-ai propus să te bucuri de luna August?

Burtica a început să îmi crească semnificativ (sunt însărcinată în 18 săptămâni) și am nevoie de ținute lejere care să mă facă să mă simt confortabil, dar și frumoasă. Magazinul You & Me Fashion din Eliana Mall Brașov, a venit în ajutorul meu și mi-a propus 5 ținute colorate de vară, care să se potrivească perfect cu planurile mele.

You & Me Fashion din Eliana Mall Brașov

Eu sunt fan declarat You & Me Fashion. Achiziționez des hăinuțe de la ei. Le aleg pentru că sunt colorate, vesele, de calitate și la un preț decent.

Îți recomand să vizitezi magazinul din Eliana Mall pentru că sunt sigură că nu vei pleca cu mâna goală… să nu zic punguța goală. Produsele cumpărate sunt puse în plase de cadou personalizate foarte frumoase. Informație utilă dacă dorești să cumperi un articol vestimentar pe care să îl oferi în dar unei doamne sau domnișoare dragi.

Cam așa a decurs ședința mea de shopping la You & Me Fashion din Eliana Mall Brașov.

Shopping – You & Me Fashion – Eliana Mall Brașov

Photos: Ionut Drăgan Foto

Video: Marian Stan Events

Care ținută este preferata ta? Lasă-mi un comentariu.

Pentru localizare, program și contact:

Eliana mall – site oficial

Eliana mall – pagina de Facebook