Sursa: Unsplash

Este luna cadourilor! Să alegi cadourile potrivite pentru cei dragi nu este un lucru ușor. Azi vin cu câteva propuneri de cadouri pentru întreaga familie. Mai jos vei găsi idei pentru tine ca mămică, soție, pentru bunica, bunicul, părinți, soți și copii.

De unde să cumperi cadourile pentru cei dragi?

În aceste vremuri, multă lume preferă să le achiziționeze online, dar dacă te încadrezi în categoria celor care își doresc să le vadă înainte să le cumpere sau care nu știu exact ce să aleagă, îți recomand să mergi la Eliana Mall dacă ești din Brașov. Aici am găsit tot ce aveam nevoie într-un timp foarte scurt.

Am ales 7 magazine din Eliana Mall Brașov, urmând ca săptămâna următoare să vin și cu alte idei de cadouri pentru cei dragi.

Magazine

Grisport

Din magazinul GRISPORT am ales o pereche de ghete perfecte pentru o plimbare la munte pentru soțul meu.

XPress

De la XPRESS am ales o carte foarte frumoasă cu tematică de Crăciun pentru Teodor, băiețelul meu de 2 ani și jumătate și o bricheta mai deosebita pentru tatăl meu.

Cartea aleasă de mine se numește „Cele mai frumoase scrisori de Crăciun„. Ea conține scrisori de la copii din diferite colțuri ale Lumii, dar și o povestioară din care vei afla cum reacționează Moș Crăciun atunci când rătăcește una dintre scrisori. În plus, are și un plic special pregătit pentru scrisorica scrisă de copilul tău.

Kryn Fashion

La KRYN FASHION mi-a plăcut mult ce am găsit. Aș fi luat mai mai multe, dar m-am limitat doar la o pijama elegantă și finuță pentru mama mea și șosete amuzante pentru soțul meu. Aici găsești și lenjerie intimă și sexy, pijamale pufoase cu motive amuzante atât pentru dame/ bărbați cât și pentru copii.

Cramele Recaș

La CRAMELE RECAȘ găsesti și seturi cadou formate din pahare și un vin foarte bun sau poți alege doar un vin așa cum am procedat și eu. Acest cadou este  pentru socru.

DAVV Collection

La DAVV COLLECTION au niste bijuterii foarte frumoase. Găsești chiar și cu motive de Crăciun. Mi-a fost greu să mă decid, dar în cele din urmă, m-am oprit la un lănțișor din aur cu o fetiță și un băiat. Acest lănțișor este cadou pentru mine, pandantivul reprezentându-i pe cei doi copii ai mei.

CLASS Collection

De la CLASS COLLECTION am ales o bluză tip rochiță și un pulover asortat pentru soacra mea. Recunosc că aș fi vrut să mai adaug ceva piese în punga de cadou de la acest magazin.

OSAHA

Și pentru că între timp am obosit (deși am observat că Irina a rezistat destul de bine la cumpărături, îmi dau seama că ne va plăcea să mergem la shopping împreună), ultimul magazin din această goană după cadouri a fost unul din preferatele mele și anume OSAHA. De aici am ales o geacă sport metalică. Pentru cine? Păi, se pare că tot pentru mine.

Sper ca propunerile mele sa iti  placă și să mergi să vizitezi magazinele din Eliana Mall Brașov pentru ca vei gasi toate cadourile de care ai nevoie.

Pentru localizare, program și contact:

Eliana Mall – site oficial

Eliana Mall – Facebook

Eliana Mall – Instagram