Sursa: Unsplash

Săptămâna trecută am început goana după cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Am venit cu câteva propuneri de cadouri pentru familie, iar azi vreau să îți arăt ce am ales pentru casă și pentru câteva prietene.

De unde să cumperi cadourile pentru cei dragi?

Dacă faci parte din categoria persoanelor care preferă să meargă în magazine, fără a le comanda online, următoarele propuneri vin tot din Eliana Mall Brașov.

Magazine

Covershop

Huse pentru telefon cu motive de Crăciun.

Luxury

Articole de îmbăcăminte.

Aici mi-a plăcut o geacă roșie, dar pentru că mi-am luat alta săptămâna trecută de la OSAHA, m-am rezumat doar la un pulover pufos verde pentru una dintre prietenele mele.  

Florăria Mara

Când am ajuns la Florăria Mara, timpul meu a stat în loc. Nu aș mai fi plecat de aici. Au atât de multe lucruri drăguțe începând de la ornamente de Crăciun, aranjamente florare cu tematică și nu numai… tablouri, decoruri… încât m-am pierdut. Le-aș fi luat pe toate. Am rezervat un aranjamanent pentru masa de Crăciun care mi-a fost trimis acasă în următoarea zi. Am preferat această variantă pentru că fiind în goana după cadouri, mi-ar fi fost greu să le transport pe toate. Astfel că am profitat de opțiunea pe care o oferă și anume: să-mi fie livrat acasă.

Casa de bumbac

Am căutat și o lenjerie de pat roșie și o față de masă cu tematică. Le-am găsit la Casa de bumbac. Mi-a plăcut mult materialul și faptul că fețele de perne de la lenjeria de pat aleasă erau o combinație dintre bumbac și mătase satinată, ideală pentru prevenirea ridurilor și care împiedică ruperea și înnodarea părului.

Raxela

Am cumpărat și un rucsac de piele pentru o altă prietenă, pe care l-am găsit la Raxela.

Bargello Parfum

În cazul în care cunoști persoana foarte bine, poți să alegi să îi dăruiești un parfum. În Eliana Mall este Bargello Parfum, un magazin plin de arome îmbietoare.

You & Me

De la You & Mealt magazin care face parte din lista mea de favorite am ales o cămașă și un pulover.

Casa Italiană

Înainte să inchei seria de cumpărături m-am oprit și la Casa Italiană unde găsești tot ce ai nevoie pentru curățenia de Crăciun, dar și produse alimentare pentru preperatele pe care vrei să le pregătești. De aici am plecat cu un coș plin de bunătăți, perfect pentru a fi dăruit cuiva drag.

Am scris într-un articol trecut despre cum să faci curățenie rapid și eficient, dar și despre produsele de curățenie pe care le folosesc și care nu sunt dăunătoare în sarcină sau pentru mediul înconjurător.

Sper să te ajute propunerile mele și să îți ușureze cumpărăturile pentru cei dragi. La Eliana Mall Brașov găsești tot ce ai nevoie.

Pentru localizare, program și contact:

Eliana Mall – site oficial

Eliana Mall – Facebook

Eliana Mall – Instagram