Cine este Bianca Stan?

Numele meu este Bianca Stan, antreprenoare, programator de meserie, blogger, mămică, soție, fostă dansatoare și o familistă convinsă.

Subiectele abordate pe acest blog au legătură cu părințeala, un stil de viață sănătos, dezvoltare personală și tehnologie.

Am decis să scriu pe blog deoarece îmi doresc ca prin experiențele relatate să se regăsească și alte mămici și să conștientizeze că nu sunt singure, diferite sau abandonate. Îmi doresc ca prin ceea ce scriu să ofer poate chiar și un ghidaj în a le ajuta pe mămici să treacă mai ușor peste momentele dificile. Sunt adepta creșterii copiilor cu respect și cu blândețe. Îmi dau seama că un copil echilibrat emoțional și iubit de părinții lui nu poate deveni altceva decât un adult responsabil și empatic care poate schimba lumea doar în bine.

Cunoștințele mele tehnice le voi transpune în articole prin care să ofer soluții și informații care să ajute familiile, mamele să fie mai fericite și să-și ușureze viața de zi cu zi, iar dacă deții o afacere te pot ajuta chiar să o duci la nivelul următor oferindu-ți un plan de dezvoltare în online, dar și în offline (datorită soțului meu) – Detalii – https://www.antreprenoare.ro/afacere/mabit/

Prin ceea ce scriu vreau să transmit povești sincere și informații documentate. Nu sunt mama perfectă, dar îmi doresc și depun eforturi să fiu cea mai bună mamă pentru copilul meu. Fac greșeli, le conștientizez și încerc să nu le repet.

Te invit să mi te alături și pe pagina de Facebook și pe Instagram. Aici vei afla ultimele noutăți legate de articolele publicate, evenimente în care ne vom putea cunoaște și multe altele :). 

Sunt o persoană veselă și optimistă care crede cu tărie că schimbarea începe în primul rând cu noi. Sper și cred că pot aduce o schimbare în bine în rândul mămicilor iar aprecierea primită până acum mă motivează și îmi demonstrează că sunt pe drumul cel bun.

Pentru alte informații, întrebări sau poate doar pentru o vorbă mă poți contacta folosind tabul Get in touch.

3 gânduri despre „Cine este Bianca Stan?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.